Hlavní obsah

Princ William se nechal vyfotit do časopisu pro homosexuály

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Princ William se stal prvním členem britské královské rodiny, který se nechal vyfotografovat na první stranu časopisu pro homosexuály. Při této příležitosti přijal nedávno v Kensingtonském paláci členy homosexuální obce v Londýně, uvedl zpravodajský server BBC. William se objevil na titulní straně časopisu Attitude.

Foto: Profimedia.cz

Princ William na obálce časopisu Attitude

Článek

"Buďte hrdí na to, jací jste, a nestyďte se," řekl na adresu homosexuálů William v čísle měsíčníku, které se objeví na stáncích v polovině příštího týdne. "Říkám to všem mladým čtenářům, kteří trpí zastrašováním kvůli své sexuální orientaci. Nepřistupujte na to, hovořte s nějakým důvěryhodným dospělým, přítelem, profesorem a nechte si pomoci," zdůraznil.

Foto: Profimedia.cz

Princ William na obálce časopisu Attitude

Šéfredaktor časopisu Attitude Matthew Todd ocenil, že se poprvé někdo z královské rodiny na první straně homosexuálního časopisu objevil a že "budoucí britský král" sdílí názor, že útoky na homosexuály musejí přestat.

Vyzval veřejnost a zvlášť rodiče, aby se důrazně zasazovali za ochranu mladých gayů a lesbiček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám