Hlavní obsah

Princ William: Jsem v miminkovském režimu, myslím jen na plínky

– Londýn

Britský princ William v sobotu poprvé popsal strasti i radosti čerstvého otcovství. Po charitativním zápase v pólu přiznal, že jeho život se teď točí jen kolem dítěte a vtipkoval, že žije v „miminkovském režimu“ a myslí jen na plínky. Od pořadatelů dostal pro dva týdny starého prince George miniaturní pálku na pólo.

Foto: Suzanne Plunkett, Reuters

Vévodkyně a vévoda z Cambridge Kate a William se svým synem po propuštění z porodnice

Článek

William v sobotu přijel na zápas v jihoanglickém Ascotu společně se svým mladším bratrem, princem Harrym. V pólu sice jednou skóroval, později ale svůj výkon omlouval s tím, že je hlavou úplně jinde. Poměrně sdílně pak popsal svůj nový život - princ George prý jeho i vévodkyni Kate plně zaměstnává, „pořád se kroutí a rád se nechává nosit“.

Foto: Reuters

Britští princové Harry (vlevo) a William při charitativním zápase v pólu.

Čerstvý následník trůnu má nově také oficiální rodný list, napsal v sobotu deník The Daily Mail. Speciálně upozorňuje na kolonku zaměstnání, do níž rodiče doplnili - princ a princezna Spojeného království.

Foto: Pool, Reuters

Kopie rodného listu prince George. Do kolonky zaměstnání otec i matka vyplnili princ a princezna Spojeného království.

Prvorozený potomek prince Williama a jeho ženy Kate se narodil 22. července. Jeho narození provázel obrovský zájem médií z celého světa. Nová rodina se na veřejnosti objevila zatím jen jednou: ve chvíli, kdy si rodiče 23. července odváželi svého syna domů z porodnice.

Reklama

Související články

Britský novorozený princ dostal jméno George

Potomek vévodkyně z Cambridge a prince Williama dostal jméno George Alexander Louis z Cambridge. Dítě se narodilo v pondělí. Jméno ve středu večer oznámil...

Výběr článků

Načítám