Hlavní obsah

Princ Harry naletěl vtipálkům. S falešnou Gretou hovořil o královské rodině

Vtipálci občas mohou nachytat i celebrity nebo nejvyšší představitele zemí. Princ Harry takto nechtěně poskytl telefonický rozhovor dvěma Rusům, kteří se představili jako Greta Thunbergová a její otec Svante. Vévoda ze Sussexu s nimi hovořil o novém životě i předních světových politicích, uvedl Daily Mail.

Foto: Henry Nicholls, Reuters

Princ Harry a vévodkyně Meghan přijíždějí do Westminsterského opatství.

Článek

„Jsme zcela odděleni od většiny královské rodiny. Tohle rozhodnutí jsme učinili, abychom ochránili svého syna,“ řekl Harry po telefonu dvěma ruským youtuberům Alexeji Stoljarovovi a Vladimiru Kuzněcovovi, kteří vystupovali jako švédská aktivistka Greta Thunbergová a její otec.

Harry s Meghan už vědí, co budou dělat, až jim skončí královské povinnosti

Koktejl

Vévoda ze Sussexu také uvedl, že z něj vojenská služba udělala „normálnějšího člověka, než si jeho rodina myslí“.

Ruští vtipálci, kteří v minulosti napálili i Eltona Johna nebo amerického senátora Bernieho Sanderse, Harrymu zavolali hned dvakrát. Jednou na Nový rok, podruhé 22. ledna, uvedl The Sun. Následně na YouTubu zveřejnili animované video s pořízeným rozhovorem.

Vévoda v rozhovoru přiznává, že s manželkou Meghan nyní vede „mnohem lepší život“ a že svět řídí „někteří velmi šílení lidé“. Vyjádřil se také na adresu Donalda Trumpa, který podle něj má krev na rukou. Do telefonu pochválil Gretu, která podle něj dělá skvělou práci pro světové klima.

Co řekl princ Harry
O Donaldu Trumpovi: Trump tlačí v USA na uhelný průmysl tak moc, že má na rukou krev. Co se týče klimatických změn, tak se s ostatními politiky rád setká, aby v očích veřejnosti získal kredit. Debatovat s vámi ale nebude, protože budete mít vždycky navrch.
O megxitu (opuštění královské rodiny): Svatba s princem nebo princeznou není jen tak. Jsou to díly skládačky, které musíte dát dohromady. Rozhodnutí vzdát se našich titulů nebylo snadné, ale věřím, že bylo správné. Můžeme začít nový život a myslím, že ve světě se najde dost lidí, kteří naše rozhodnutí respektují.
O klimatu: Svět bohužel řídí někteří šílení lidé. Změnit to může mladší generace. Lidé jako vy (Greta). Svět se musí probrat a probere ho faktor šoku. Musíme začít dělat extrémní změny.
O Borisi Johnsonovi: Je to dobrý člověk, který vás vyslechne. Za ta léta v politice je už ale nastaven na svou cestu, ze které teď těžko ustoupí.

Princ Harry a jeho manželka vévodkyně Meghan si v úterý v Británii splnili své poslední královské povinnosti. Poslední den v březnu oficiálně královskou rodinu opustí a ztratí své tituly HRH (Jeho/Její královská výsost).

Podle deníku Mirror se nadále budou věnovat charitativním projektům určeným válečným veteránům z Británie i USA. Pár chce „udělat změnu na poli ozbrojených sil“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám