Hlavní obsah

Polonahý mladík se v Německu o silvestrovské noci zasekl v komíně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záchranářům v městečku Südharz v německé spolkové zemi Sasko-Anhaltsko odstartoval nový rok náročným a současně kuriózním zásahem. Z komína jednoho rekreačního objektu vyprošťovali 18letého polonahého mladíka, který tam uvázl, napsal server deníku Heute.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

V chalupě se konala silvestrovská oslava a nikdo z hostů si nevšiml, že jeden účastník zmizel. Teprve v časných ranních hodinách ho začala rozjařená společnost hledat. Křik a nářek je dovedl ven, kde zjistili, že mladík uvázl v komíně v 15metrové výšce. V půl páté ráno volali hasiče, aby jim pomohli.

V té době už byl v komíně mladý muž více než tři hodiny zaseknutý. Na sobě měl jen kalhoty a boty, jinak byl polonahý. Vrchní částí trupu byl nad komínem, zbytkem těla uvnitř.

Hasičům se ho podařilo vyprostit a muž skončil s podchlazením v nemocnici. Poslední den roku totiž panovalo v oblasti chladné počasí, teploty klesly na minus čtyři stupně. Jak se tam dostal, zatím není jasné.

Rozbitá hlava, utržené křídlo. Labutě v Praze doplatily na silvestrovské petardy

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám