Hlavní obsah

Pobertové z Česka ukradli na Slovensku oblečení za 140 tisíc

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtveřice občanů České republiky ve věku 19 až 38 let odcizila v Liptovském Mikuláši a v Martině oblečení v hodnotě 5600 eur (přes 140tisíc Kč). Jak oznámila slovenská policie dvěma mužům ve věku 24 a 38 let a dvěma ženám ve věku 19 a 21 let hrozí šest měsíců až tři roky vězení.

Foto: Profimedia.cz

Slovenská policie

Článek

Žilinská policejní mluvčí Jana Balogová uvedla, že parta zaparkovala vůz před obchodním domem v Liptovském Mikuláši a mladší muž vešel do prodejny se sportovním oblečením. Do černé cestovní tašky vložil tři značkové lyžařské bundy a bez placení odešel.

Parta zopakovala to samé v dalším obchodním domě, kde odcizila rovněž značkové sportovní oblečení. Zde se loupeže zúčastnily i obě ženy.

Po zadržení policií byli členové party usvědčeni z podobné loupeže v Martině. Policie nevylučuje, že parta má na svědomí ještě další loupeže. Oba muži a starší žena jsou zadrženi a 19letá žena je stíhaná na svobodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám