Hlavní obsah

Patnáctiletou dívku znásilnil pětičlenný gang teenagerů

Novinky, pst

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bolton

Patnáctiletá dívka byla ve čtvrtek přibližně hodinu po půlnoci skupinově znásilněna pětičlenným gangem mladíků v Boltonu ve Velké Británii. Policie už podezřelé násilníky zadržela a podle jejího sdělení jde o chlapce od 13 do 17 let.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Gang přepadl dívku v parku Queen´s nedaleko městského centra v ranních hodinách. Dívka byla po znásilnění podle policie vyšetřena manchesterském specializovaném centru St. Mary, kde jí byla poskytnuta základní péče a konzultace s psychologem.

Policie zatím případ stále vyšetřuje. Její mluvčí se zatím omezil na sdělení, že útok byl šokující. Poměrně brzy se jí však podařilo zajistit podezřelé i usvědčující důkazy.

Podle listu The Bolton News dívka násilníky znala, ale nešlo o její přátele. Podle všeho se zdánlivě nevinná snaha o seznámení změnila v parku ve znásilnění. Mladíci dívku nechali na místě.

Napadená se postupně probrala z šoku a šla ke kamarádovi, který bydlel nedaleko a požádala ho, aby jí pomohl v parku najít ztracený mobilní telefon. Ten se jim nepodařilo najít, a tak odjela domů, odkud zavolala na policii.

Reklama

Výběr článků

Načítám