Hlavní obsah

Patnáctiletá dívka v Německu pobodala ženu do krku a ukradla jí kabelku

Ravensburg

Brutální vraždu ženy, kterou spáchala teprve 15letá dívka, vyřešili policisté ve spolkové zemi Bádensko-Württembersko. Teenagerka, která svou oběť pobodala do krku, je od čtvrtka ve vazbě, napsal server týdeníku Focus.

Foto: Thilo Schmuelgen, Reuters

Ilustrační foto

Článek

V úterý večer byla nedaleko vlakového nádraží ve městě Ravensburg, asi 20 kilometrů vzdáleném od Bodamského jezera, nalezena 62letá žena s těžkým zraněním na krku, která byla oloupena o své osobní věci. Objevil ji tam náhodný kolemjdoucí, který zavolal policii a záchranku.

Teenager bez roušky v Mnichově zmlátil čtyři policisty

Evropa

Navzdory snaze lékařů se ženu nepodařilo zachránit. Policisté začali případ vyšetřovat jako vraždu. Při pátrání po pachateli jim pomohly kamerové záznamy. Z nich zanedlouho identifikovali pachatele - 15letou dívku, která má na kontě řadu deliktů. Soud na ni uvalil vazbu, píše server týdeníku Focus.

Při zadržení u sebe měla teenagerka kabelku své oběti a nůž, kterým ženu vracející se z práce napadla. Policisté zatím pátrají po dívčině oblečení, kterého se zbavila. Dívku dobře znali, krátce před tímto brutálním činem byla usvědčena z loupeže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám