Hlavní obsah

Osmidenní miminko zakousl v Británii malý teriér

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pouze osmého dne na světě se dožil maličký Harry Harper, kterého v úterý kousl domácí mazlíček, pes rasy Jack Russell. Chlapeček podle serveru MailOnline zemřel v nemocnici v Telfordu na západě Anglie, kam byl převezen.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Harryho smrt nás zcela zničila a nedostává se nám slov, jimiž bychom mohli popsat ztrátu, která nás postihla. V současnosti si nepřejeme vystupovat na veřejnosti a žádáme vás, abyste nám poskytli klid na smutek, abychom se mohli vyrovnat se svou ztrátou,“ vzkázala rodina médiím.

Policie a záchranka byla přivolána do Ketley v úterý kolem osmé ráno. Přes veškerou snahu zdravotníků a okamžitý převoz do nemocnice se nepodařilo život malého Harryho zachránit.

Foto: Profimedia.cz

Jack Russell teriér

Harryho matka, devatenáctiletá Mikayla, byla v okamžiku útoku se svými rodiči, kterým dům v Ketley patří. Policie zahájila vyšetřování okolností úmrtí novorozence, ale potvrdila, že hlavní příčinou bylo zřejmě jediné kousnutí malého psa, který byl již utracen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám