Hlavní obsah

Nejen znásilnění, ale i krádeže, ublížení na těle a drogy. To je trestní rejstřík 14letého chlapce z Německa

Hagen

Šokující podrobnosti odhalila policie v severoněmeckém Hagenu při vyšetřování případu přepadení a znásilnění 21leté ženy v parkovacím domě poblíž vlakového nádraží. Neuvěřitelný je nejen věk pachatelů, kterými jsou dva chlapci ve věku 13 a 14 let, ale především jejich trestní minulost, píše server týdeníku Focus.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policie zjistila, že starší z obou chlapců má trestní rejstřík, který by spíše odpovídal podstatně staršímu pachateli. Vyšetřovatelé napočítali 50 deliktů, kvůli nimž se dostal do křížku se zákonem.

Byl obviněn z drogových trestných činů, ublížení na zdraví, vloupání, krádeží, urážek. Poprvé byl odsouzen loni v prosinci za držení a prodej drogy extáze. Okresní soud v Hagenu na něj po posledním činu uvalil na žádost státního zastupitelství vazbu. Jeho třináctiletý komplic byl předán úřadu pro péči o mládež.

Dva nezletilí znásilnili v Německu mladou ženu

Evropa

Vyšetřovatelé zjistili, že mladá žena přijela v pátek minulý týden v pozdním odpoledni vlakem do Hagenu. Vystoupila na nádraží a tam potkala oba mladíky. Začali se spolu bavit, dali si společně drink a společně šli do parkovacího domu, v jehož přízemní části je policejní stanice.

Oba chlapci měli znásilnit mladou ženu ve třetím patře před výtahem. Čin měly dokonce natočit kamery, které jsou v parkovacím domě rozmístěné. Když oba mladíci po činu prchli, polonahá a zraněná žena se dostala na policejní stanici. Krátce poté byli oba pachatelé dopadeni.

Před dvěma lety otřásl Německem případ z města Mülheim na západě Německa, kdy 18letou ženu znásilnili čtyři chlapci ve věku 12 až 14 let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám