Hlavní obsah

Naštvala ho manželčina jízda, tak šel 140 kilometrů pěšky

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Vzteklý muž a žena za volantem je třaskavá kombinace. Názorným příkladem je příběh Mariána (31) a jeho manželky Sabiny, kteří se cestou z Bratislavy do Nové Dubnice tak pohádali, že muž z auta vystoupil a došel domů pěšky. Procházku měl dlouhou, protáhla se mu na tři dny a ušel 140 kilometrů.

Foto: , Novinky

Ilustrační foto

Článek

Manželé s roční dcerou Miškou si vyjeli v sobotu z Nové Dubnice do Bratislavy. Při zpáteční cestě ale žena odbočila jinak, než chtěl Marián. Následovala ostrá hádka, načež Marián vztekle vystoupil a rozhodl se jít domů pěšky.

„Odbočila jsem jinak, než chtěl on, urazil se a vystoupil z vozu bez dokladů a mobilu. Asi dvě hodiny jsem jela vedle něho, ale pak jsem ho ztratila z dohledu,“ uvedla Sabina. Dojela domů a čekala, že se muž objeví. Později se ho vypravila hledat a zalarmovala i všechny jeho kamarády a známé. V neděli už policii nahlásila jeho zmizení.

Marián se objevil doma až v pondělí v poledne. „Šel pěšky vedle dálnice a jen zázrakem se mu nic vážného nestalo. Má jen zraněnou nohu, protože ve tmě upadl,“ cituje deník Nový čas Mariánovu manželku Sabinu.

Reklama

Výběr článků

Načítám