Hlavní obsah

Mladou Češku v Itálii podle policie věznil a zneužíval nigerijský žadatel o azyl

Novinky, jem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Padova

Nigerijský žadatel o azyl v severoitalském městě Padova podle policie po deset dní věznil a sexuálně zneužíval třiadvacetiletou Češku. Informoval o tom deník Corriere Del Veneto s tím, že se šestadvacetiletý muž, vystupující pod jménem Peter Chiebuka, se svou obětí seznámil před rokem na Facebooku.

Foto: Profimedia.cz

Vozy italské policie

Článek

Déle než rok trvající romance mezi mladou Češkou a nigerijským žadatelem o azyl vyvrcholila před několika dny. Dvojice si domluvila schůzku v Padově, protože Nigerijec dívce nabízel sňatek, napsal deník Corriere Del Veneto.

Během osobního setkání se ale romance podle vyšetřovatelů rychle změnila v noční můru. Nigerijec začal být agresivní a dívce vyhrožoval násilím. Toho se později také dopustil. Dívku podle jejích slov uvěznil v malém bytě, bil ji pěstmi, fackoval a ukradl jí 50 tisíc korun.

Násilí pokračovalo až do soboty 23. listopadu, kdy se dívce podařilo prostřednictvím aplikace WhatsApp požádat o pomoc francouzského kamaráda. Ten zalarmoval místní policii. Dívka skončila v nemocnici a Nigerijec v policejní cele, uzavřel italský deník s tím, že vyšetřování případu stále probíhá.

Reklama

Výběr článků

Načítám