Hlavní obsah

Mistrovství světa v hokeji na Slovensku láká i prostitutky

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Hokejoví fanoušci se těší na utkání mistrovství světa, které se na přelomu dubna a května uskuteční na Slovensku. Mistrovství světa ale láká i prostitutky. Ve velké koncentraci fanoušků vidí možnost pořádně si vydělat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle deníku Nový čas totiž nastaly krušné časy především pro prostitutky působící u hlavního tahu v Ladomerské Viesce u Žiaru nad Hronem. Ještě nedávno tudy vedla hlavní trasa na Bratislavu, ale letos v lednu byla transitní doprava odkloněna na nový dálniční obchvat.

Zákazníků je málo a výdělky děvčat neustále klesají. „Zákazníků je stále méně. Zůstali jen ti stálí,“ ztěžuje si jedna z prostitutek. „S kamarádkou jedeme do Bratislavy. Bude tam hodně fanoušků ze zahraničí, kteří naše služby rádi využívají. Pronajmeme si privát, nebo budeme jednoduše stát na ulici, jako tady,“ dodala.

Prostitutky z venkova nemají obavy, že je bratislavské kolegyně mohou fyzicky napadnout. „Bez ochrany tam určitě nepojedeme,“ zdůrazňují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám