Hlavní obsah

Meghanin otec po průšvihu na královskou svatbu nejspíš nepřijede

• Aktualizováno

Thomas Markle, otec budoucí manželky britského prince Harryho, se královské svatby možná nezúčastní, uvedla BBC. Muž žije v Mexiku a podle očekávání měl nevěstu vést k oltáři. Místním médiím prý řekl, že na svatbu nepojede.

Foto: Rui Vieira, ČTK/AP

Meghan Markleová a princ Harry na snímku z letošního března

Článek

Kensingtonský palác v reakci na to vydal prohlášení, že „pro slečnu Markleovou je to velmi osobní chvíle. Ona i princ Harry respektují, že pan Markle je ve složité situaci.”

V médiích se nedávno objevily fotografie, jak si Markle nechává šít na svatbu oblek a v novinách hledá články o své dceři. Ty byly nejprve označovány jako dílo paparazziů, jenže pak se ukázalo, že je Meghanin otec naaranžoval za vysoké částky s fotografy sám. Když se to prozradilo, řekl, že dceru nechce svou účastí na svatbě uvést do rozpaků.

Markle dřív pracoval u filmu v Hollywoodu, získal dokonce cenu za režii světelných efektů. Pak ale vyhlásil bankrot a nyní žije ve skromných podmínkách v Mexiku. Sourozenci to Meghan vyčítají, protože otec prý velkou část peněz investoval do rozjezdu její herecké kariéry. Budoucí manželka prince Harryho má ale prý s otcem dobré vztahy.

O účasti členů rodiny nevěsty se spekuluje už několik měsíců. Dlouho nebyla jasná ani účast či neúčast dvou jejích sourozenců.

Reklama

Výběr článků

Načítám