Hlavní obsah

Matka dvou dětí na ulici zbila muže, soud ji osvobodil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Před soudem v Manchesteru stanula ve čtvrtek Amanda Loweová, která v květnu na ulici zaútočila z rasových důvodů na neznámého muže. Ač soudkyně její chování kritizovala, neposlala ji do vězení, protože by se neměl kdo starat o její dvě děti. Šestadvacetiletá žena je podle serveru Daily Mail navíc znovu těhotná.

BEZ KOMENTÁŘE: Těhotná žena napadla muže v Manchesteru

 
Článek

Na svobodě je i její přítel, který útoku přihlížel. Jeho prohřešek podle soudu nebyl tak vážný.

Loweová v květnu na procházce se svými dětmi a svými známými zaútočila na  Khumara Nisara. "Jsi terorista, nepřibližuj se ke mně. Bojím se, že mě vyhodíš do povětří, vrať se do Pákistánu," řekla muži, který se vracel z práce.

Nisar se otočil na jejího přítele a požádal ho, aby ženu uklidnil. Ten ho místo toho povalil na zem a dívka ho začala bít. Pak se otočila na svou osmiletou dceru a ukazovala jí, co udělala. Druhé dítě, které v té době mělo čtyři měsíce, vezla v kočárku.

Policie ženu zadržela kousek od místa útoku. Nebyl to její první prohřešek. Během posledních šesti let má na svědomí čtyři útoky. Spolu s bratrancem a svým přítelem byli dokonce obviněni už v 21 případech, většinou kvůli násilnostem.

Podle soudkyně Lindsey Kushnerové je to, co udělala, ostudné. Varovala především před vlivem, který to má na její děti. "Když vidí, jak to dělá jejich matka, začnou to pak dělat také," řekla Kushnerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám