Hlavní obsah

Maďarka utopila ve vaně dvouměsíčního syna

Komló

Celým Maďarskem otřásl případ z města Komló v jižní části země, kde osmadvacetiletá Evelin utopila svého dvouměsíčního syna ve vaně. O hrůzném případu informovala v úterý maďarská policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie zatýká matku, která utopila dvouměsíčního syna

 
Článek

Mrtvé dítě našli babička a dědeček, kteří se přišli podívat na vnuka.

„Okamžitě zavolali záchranku, ale lékař už mohl jen konstatovat smrt dítěte,“ uvedla policie. Na místo vzápětí dorazili policisté, kteří matku zadrželi. „Žena se k činu přiznala,“ dodala policie.

Evelin žila podle sousedů ve šťastném manželství a nic nenasvědčovalo tragédii. „Na dítě se vysloveně těšila a po porodu jsme ji často viděli s kočárkem,“ řekli deníku Blikk sousedé, kteří jen nevěřícně kroutí hlavou.

Mladá žena pracovala v lékárně a její manžel Szabolcs jako řidič kamionu. „Naštěstí jezdil jen v rámci Maďarska a mohl být často s rodinou. Finanční problémy neměli a nedávno začali s rekonstrukcí domu,“ dodali sousedé.

Podle odborníků není vyloučeno, že Evelin trpěla poporodní depresí. „V takových případech má žena pocit, že péči o dítě nezvládá a často uvažuje o sebevraždě. U těchto žen se někdy objevují také sklony k zavraždění svého dítěte,“ uvedla psycholožka Hajnalka Cseháková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám