Hlavní obsah

Maďar zavraždil své dvě děti, pak spáchal sebevraždu

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Pětatřicetiletý muž z maďarského města Győr zavraždil dvě vlastní děti a následně spáchal sebevraždu. Web police.hu oznámil, že těla našli v neděli krátce před třetí hodinou odpoledne.

Foto: Police.hu

Policie poblíž místa vraždy dvou dětí

Článek

Agentura MTI uvedla, že muž zavraždil třináctiletou dceru a desetiletého syna. „Těla dětí byla nalezena v jednom pokoji a ve druhém bylo tělo otce,“ uvedla maďarská policie.

Policisty přivolali do bytu sousedé. „Vzhledem k citlivosti případu nebudeme zveřejňovat další podrobnosti,“ konstatovala maďarská policie. Byt, kde došlo k tragédii, se nachází v průmyslové zóně města Győr.

Deník Blikk tvrdí, že v bytě bylo i další dítě, které skončilo v nemocnici. „Dítě bylo svědkem vražedného běsnění otce. Nebylo zraněno, ale potřebuje pomoc psychologa,“ uvedl list. Policie zatím tyto informace nepotvrdila.

Kriminální psycholog József Végh pro deník Blikk zaspekuloval, že pokud matka dětí žije, tak ze strany muže se jednalo pravděpodobně o mstu. „Tímto činem chtěl matku za něco potrestat,“ dodal Végh. Policie o matce dětí nic nesdělila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám