Hlavní obsah

Maďar to z připojovacího pruhu na dálnici střihl přímo do protisměru

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Sedmašedesátiletý řidič pickupu s přívěsem vjel na maďarské dálnici do protisměru, záhy do něj narazil vůz jedoucí v pravém jízdním pruhu. Při havárii se naštěstí nikdo nezranil. Incident zachytila dálniční kamera.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na maďarské dálniciVideo: Magyar Közút

 
Článek

Na záběrech je vidět, jak vůz s přívěsem přijíždí ze silnice M25 na dálnici M3. Místo, aby se zařadil, však z připojovacího pruhu auto otočil rovnou do protisměru.

„Řidič osobního vozu jedoucí v pravém jízdním pruhu dálnice neměl prakticky žádnou šanci srážce zabránit. Přívěs se při nárazu utrhl a jen se štěstím do něj nenarazila další vozidla,“ uvedl k případu deník Blikk.

List upozornil, že v osobním voze, který do přívěsu narazil, jeli dva dospělí a čtyři děti. „Z nehody naštěstí vyvázli všichni bez zranění,“ dodal Blikk. Deník konstatoval, že výjezd ze státní silnice na dálnici je řádně označen, aby bylo řidičům jasné, kterým směrem se mají po dálnici vydat.

Havárie se stala minulý pátek, ale záběry byly zveřejněny až v pondělí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám