Hlavní obsah

Lupiči přepadli vozidlo napěchované penězi, osádku zbili a zmizeli s milióny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Ozbrojení lupiči ve středu přepadli v Moskvě auto převážející peníze. Ukradli z něj 18,5 miliónů rublů, uvedla televize Mir 24. Akce gangsterů byla dobře připravené a netrvala ani minutu, i když se posádka vozu bránila.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení v Moskvě vypadalo jako z akčního filmuVideo: lifenews.ru

 
Článek

Trojice lupičů zaútočila na nepancéřovaný Opel Astra před vydavatelstvím Press na ulici Pravdy nedaleko obchodního centra. Trojice maskovaných lupičů u vozu rozbila okénka. Osádka vozu se bránila, řidič se dokonce pokoušel odjet, tak se jeden z lupičů rozhodl střílet. Zasáhli nejméně jednoho z pracovníků bezpečnostní firmy. Poté se zmocnili tašky s penězi a zmizeli v černém nissanu.

Jeden z přepravců utrpěl ránu na hlavě, další byl pobodán do rukou a na hrudi a střelen do nohy. Nejvážněji zraněn měl být třetí člen.

Policisté na místě činu u přepadeného vozidla, kolem něhož byla krev a sklo, našli střelou zbraň. O život třetího nejvážněji postřeleného stále bojují lékaři.

Akci zachytila kamera na obchodním centru, kam vůz směřoval. Při útoku se jednomu z lupičů smekla maska, což by mohlo napomoci jeho identifikaci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám