Hlavní obsah

Londýnská policie zatkla vyznavače kastrace, kteří prodávali záběry na internetu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Londýnská policie zatkla na začátku prosince v rámci razie ve sklepním bytě ve Finsbury Parku sedm mužů spojených s bizarním kastračním kultem Nullo. Muži se nechali vykastrovat a nechali si odstranit pohlavní údy. Záběry z kastrací pak prodávali na internetu.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mezi zatčenými je 44letý norský vůdce kultu, který si sám říkal Eunuch Maker, protože kastrace prováděl. Zřejmě vykastroval i sám sebe. Je stíhán za způsobení vážného ublížení na zdraví. Zbylí muži ve věku od třiceti do šedesáti let jím byli vykastrováni. Všichni byli po zadržení propuštěni na kauci

Policie byt zkoumala tři dny od 7. do 10. prosince a odnesla z něho řadu počítačů, laptopů a dalšího zařízení.

Záběry z kastrace se prodávaly na internetu na placeném kanálu pro dospělé, kam lákal lidi twitterový účet.

Australan bez kvalifikace kastroval muže, genitálie si ukládal do mrazáku

Svět

Skupina se označovala jako Nullo, protože si odstranila genitálie. Někteří z příznivců kultu si nechávají odstranit i prsní bradavky.

Jednou z inspirací jim byl japonský asexuální umělec Mao Sugijama, který si ve třiadvaceti letech nechal chirurgicky odstranit penis a varlata, nechal je zmrazit a o dva měsíce později je naservíroval vybraným hostům na exkluzivním banketu, kam přišlo 70 lidí, pět mohlo pozřít jeho pohlavní orgány. Sugijama si později nechal odstranit i bradavky.

Podle nejmenovaných expertů, na něž se odvolává list Daily Mail, se asi deset až patnáct tisíc lidí stalo dobrovolně eunuchy, polovina si přitom odstranila pohlavní orgány svépomocí, některým pomohli lékaři nebo veterináři, uvedl Daily Mail. Podle něj kastrace provádí i jedna klinika v Kalifornii za cca 10 tisíc dolarů. V Mexiku jsou kliniky, které jsou ochotny kastraci na vyžádaní provést

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám