Hlavní obsah

Dcera si objednala vraždu matky, vrahovi nabídla její byt

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Slovenská policie zabránila vraždě 60leté ženy, jejíž odstranění si objednala její 37letá dcera. Na čtvrteční tiskové konferenci to uvedl slovenský policejní prezident Jaroslav Spišiak.

Foto: Pichi Chuang, Reuters

Článek

Dcera chtěla získat matčiny peníze a objednala si její vraždu. Za zabití matky nabídla vykonavateli matčin byt. Obě ženy pocházejí z okolí Trenčína.

Policie informovala též o jiném podobném případě. Při něm policie zabránila zavraždění čtyř osob. Vraždy tří podnikatelů a jednoho nepohodlného svědka organizovaly osoby z Balkánu v zahraničí a měly být vykonány na Slovensku. Při domovních prohlídkách objevili policisté upravený samopal kalašnikov a 649 nábojů.

Ohořelá mrtvola s vraždou Valka nesouvisí

Spišiak rovněž na tiskové konferenci uvedl, že ohořelá mrtvola nalezená v polovině listopadu v bratislavské čtvrti Devínska Nová Ves nesouvisela s vraždou právníka Ernesta Valka. Slovenská média už několik dní spekulovala o možnosti, že mrtvý muž mohl být vrahem Valka a někdo se ho potřeboval zbavit. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám