Hlavní obsah

Dva čeští řidiči zavinili v Německu dvě nehody, deset zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pasov
Aktualizováno

Celkem deset zraněných si vyžádaly v neděli v Německu dvě nehody, které podle policie zavinili čeští řidiči. Tři zraněné si vyžádala v neděli nehoda v Bavorsku nedaleko Pasova. Mezi zraněnými je i český řidič, informoval v pondělí list Vilshofener Anzeiger. Při další nehodě v Sasku si srážka vyžádala sedm zraněných, uvedlo Radio Dresden.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Jedna nehoda se stala v Bavorsku u obce Aicha vorm Wald. Čech zamýšlel najet na dálnici ve směru na Řezno, při odbočování doleva ale přehlédl protijedoucí vůz se dvěma lidmi.

Český řidič i posádka protijedoucího vozu skončila v nemocnici. O zdravotním stavu zraněných se Vilshofener Anzeiger nezmínil.

Při nehodě na dálnici A4 mezi Drážďanami a Saskou Kamenicí (Chemnitz) utrpělo v neděli kvečeru zranění sedm lidí včetně ani ne dvouletého dítěte a 16leté dívky.

Podle policie nehodu u obce Wilsdruff způsobil 53letý řidič z Česka, který zezadu narazil do kolony stojících aut. Při srážce vznikla škoda na čtyřech vozech. Kvůli vyprošťovacím pracím policie jízdní pruh dálnice A4 ve směru na Saskou Kamenici na zhruba hodinu a půl uzavřela. Proto se na ní utvořila 15kilometrová zácpa.

Reklama

Výběr článků

Načítám