Hlavní obsah

Brutální česko-slovensko-kurdská parta v Londýně zneužívala i postiženou českou dívku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Osm mladíků z Česka, Slovenska a Kurdistánu ve věku od 14 do 32 let je souzeno v Londýně za brutální zneužívání nezletilých, které nabízeli za peníze dalším lidem. Obžalováni jsou z několika případů znásilnění a provozování prostituce s nezletilými. Jednu z pěti dívek téměř utýrali k smrti, uvedl list Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Londýnský trestní soud Old Bailey.

Článek

Šéfem gangu z Petersboroughu byl osmnáctiletý Z. M. zvaný Skinny, který je stíhán pro osm případů znásilnění, organizování dětské prostituce a sex s nezletilou. Ze čtyř znásilnění, dvou případů styku s nezletilou a dvou případů iniciování styku s nezletilou je obžalován nejstarší člen gangu, 32letý Hassan Abdulla. Skinnyho o dva roky starší bratr D. M. je stíhán za jedno znásilnění, jednu násilnou penetraci a dva případy styku s dítětem.

Hlavní obětí gangu byla sluchově postižená česká dívka označovaná jako A., kterou zneužívali od jejích třinácti let. Před soudem vypověděla, jak ji šéf gangu zdrogoval marihuanou a opil vodkou a pak ji nutil v parku k sexu s tuctem mladíků. Od každého Skinny vybral 20 liber. A tvrdil, že peníze potřebuje na vodku a marihuanu.

Znásilnění před diváky

Poprvé byla A. donucena k sexu s padesátiletým mužem za dvacet liber. Pak ji Skinny vzal na párty v taxíku, kde poskytovala sex dalším pěti mladíkům „za pár drobných“. „On byl šťastný. Řekl, že když to neudělám, tak mi dá facku, byla jsem rozrušená a vystrašená,“ vypověděla.

Ve výpovědi dále uvedla, že podobných případů bylo více. Musela provozovat sex s ním a s dalšími před jinými chlapci, přestože namítala, že ji to bolí. Většinou musela mít sex před dalšími, kteří se tomu smáli.

Zneužívána byla většinou v parcích okolo Petersboroughu na lavičkách nebo v křovinách a houštinách či na piknikových stolcích. Jednou ji Skinny připoutal k židli a hrozil jí, že jí vezme šaty a mobil, pokud nebude mít sex při menstruaci. Když ji přivazoval její modrobílou šálou, jeho parťáci se chechtali.

Obžalovaní vinu popírají

Jindy byla chycena jeho starším kolegou Abdullou, který ji věznil doma a vyhrožoval jí, že ji zbije, dokud nesplnila jemu a jeho bratranci jejich zvrhlé choutky. Zneužívali ji tak brutálně, až zvracela.

Skinny ji připravil o panenství na veřejném záchodku, když jí bylo třináct. Jednou ji také zdrogoval a opil, že skoro zemřela.

Všichni obžalovaní popírají, že by se činů dopustili. U soudu mají na hlavě sluchátka, protože neumějí dobře anglicky.

Proces je rozsáhlý, protože obětí bylo nejméně pět. Abdulla je mimo jiné stíhán kvůli sexu se sestrou A., čtrnáctiletý M. H. za šest znásilnění a dva případy sexuálních aktivit s dítětem spřízněným s A.  Zneužívány byly i děti příbuzensky spřízněné s oběťmi D. a E.

Reklama

Výběr článků

Načítám