Hlavní obsah

Berlusconi chce veřejnou omluvu od manželky

Právo, nek
řím

Italský premiér Silvio Berlusconi (72) požaduje veřejnou omluvu od své manželky Veroniky Lariové (52), která minulý týden oznámila, že se chce nechat rozvést. Jako důvod uvedla, že si předseda italské vlády začíná s nezletilými.

Foto: Ciro De Luca/Agnfoto, Reuters

Italský premiér Silvio Berlusconi

Článek

"Veronica se mi musí veřejně omluvit, a to ještě nevím, zda to bude stačit. Už potřetí mi během předvolební kampaně zasadila ránu tohoto druhu, což je příliš,“ řekl Berlusconi v rozhovoru pro deníky Corriere della Sera a La Stampa. "Je mi to velice líto a dělá mi to velké starosti,“ dodal premiér ke vyjádření své ženy, že se s ním chce rozvést. [celá zpráva]

Berlusconi odmítl tvrzení své ženy, že flirtuje s nezletilými dívkami. Podle svých slov pouze navštívil dceru svého přítele, která minulý týden slavila 18. narozeniny. "Moje manželka říká, že jsem měl něco se sedmnáctiletými. To si nemohu nechat líbit. Jsem jen přítelem té dívky. Tečka,“ zdůraznil Berlusconi. [celá zpráva]

Premiér rovněž odmítl manželčino tvrzení, že si nabral na kandidátku své strany pro volby do europarlamentu mnoho mladých hereček a tanečnic, ale později se jich vzdal. "Veronica uvěřila mnohým lžím médií. Padla do léčky,“ hájí se Berlusconi.

Podle něj tím byly šířením těchto informací naplněna skutková podstata pomluvy, žalobu ale podávat nemíní. "Nechám to raději být,“ dodal premiér.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám