Hlavní obsah

Bavorská policie nalezla v domě osm těl mrtvých dětí

Aktualizováno

Policie nalezla v severobavorském městečku Wallenfels nedaleko českých hranic ostatky těl osmi mrtvých dětí. Uvedla to v pátek agentura DPA s odvoláním na německou policii. Původní informace uváděly sedm objevených těl. Odpoledne vyšetřovatelé oznámili nález dalšího.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Bavorská policie nalezla v domě sedm těl mrtvých dětíVideo: Reuters

 
Článek

Nález prvního mrtvého dítěte měl nahlásit lékař záchranky, který ve čtvrtek odpoledne v domě ve Wallenfelsu zasahoval. Když na místo dorazila policie, nalezla ostatky dalších mrtvých dětí.

V pátek byly provedeny pitvy sedmi těl objevených v noci na pátek. Výsledky je podle policie možné očekávat začátkem příštího týdne.

Co se v domě stalo, policie intenzivně vyšetřuje. Zatím není jasné, kdo záchranku zavolal a komu dům patří.

Žila v něm šestačtyřicetiletá prodavačka se svým manželem a třemi dětmi ve věku 12 a 13 let. Z dalších vztahů měla mít ještě čtyři další děti, napsal německý deník Bild.

Foto: Nicolas Armer, ČTK/AP

Vyšetřovatelé vcházejí do domu, kde byly nalezeny mrtvoly sedmi malých dětí.

Žena měla být často v jiném stavu, těhotenství ale končila potraty. „Řekla mi, že prodělala čtyři potraty,“ uvedl listu svědek.

Sousedé rodinu popisují jako přátelskou a zdvořilou. O děti se oba starali podle jejich názoru velmi láskyplně. Žena v létě vypomáhala na koupališti. Na konci září se ale žena z domu odstěhovala, údajně po velké hádce se svým manželem. Poté několikrát v opilosti prohlásila, že v domě jsou schované mrtvoly dětí, napsal Bild.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám