Hlavní obsah

Matka a čtyři děti zemřely při požáru domku v Norimberku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Norimberk
Aktualizováno

Pět obětí si vyžádal v sobotu požár rodinného domku v Norimberku na severu Bavorska. Zahynula žena a čtyři děti, uvedla s odvoláním na policii agentura DPA. Podle policie jde o jedno z nejhorších neštěstí ve městě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Požár v Norimberku si vyžádal nejméně pět mrtvýchVideo: Reuters

 
Článek

„Zatím můžeme potvrdit pět mrtvých,“ řekla mluvčí policie Alexandra Federlová. V nemocnici podle ní zemřel kojenec, další tři děti ve věku čtyři, pět a sedm let zemřely na místě požáru. Poslední obětí je 34letá žena.

„Čtyři další osoby se podařilo z hořícího domu zachránit. Skončily s těžkými zraněními v nemocnici. Nikdo z nich ale není v ohrožení života. Všichni jsou členy jedné velké rodiny, která žila v domku na Průmyslové ulici ve čtvrti Sandreuth,” upřesnila Federlová.

Požár byl policii nahlášen kolem třetí ráno, Už ve chvíli, kdy přijelo první hasičské auto, byl celý dům v plamenech a vybíhali z něj lidé. Hasiči pak našli v domě několik lidí, které se pokusili přivést k životu. Pěti členům devítičlenné rodiny však už nešlo pomoci.

Příčina požáru v norimberské čtvrti Sandreuth zatím není známa. „Zatím nemáme žádné indicie, které by nasvědčovaly tomu, že šlo o žhářství, všechny varianty vyšetřování jsou ale otevřené,” uvedla mluvčí policie. Dům je zničený a neobyvatelný, napsal server týdeníku Focus.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám