Hlavní obsah

Třináctiletou Němku v lese znásilnila tlupa náctiletých chlapců

– Berlín

Německý soud poslal v pondělí za mříže čtyři náctileté Bulhary, kteří v dubnu hromadně znásilnili třináctiletou dívku. Své oběti se zmocnili, když se vracela z bazénu, odvlekli ji do lesa a tam ji sexuálně napadli. Jeden z hochů si znásilnění natáčel na mobil, čímž celou skupinu usvědčil. V úterý o tom informoval server Deutsche Welle.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Hromadného znásilnění ve městě Velbert ve spolkové zemi Severní Porýní-Vestfálsko se podle soudu dopustilo osm chlapců ve věku od čtrnácti do sedmnácti let. Násilný pohlavní styk chlapci vykonávali, dokud je nezastavila kolemjdoucí žena. Také její výpověď spolu se svědectvím oběti posloužila jako důkaz.

Roky vězení

Před soudem ve Wuppertalu stanulo šest obviněných hochů, dva další stihli uprchnout do Bulharska. Hlavnímu pachateli ve věku patnácti let tribunál uložil trest čtyři roky a devět měsíců vězení, jeho nejnásilnější komplic dostal čtyři roky, napsala agentura DPA s tím, že oba do poslední chvíle vinu popírali. U soudu však byli oba usvědčeni z dvojnásobného znásilnění.

Další dva nezletilí obvinění vyvázli s mírnějšími tresty. Za mřížemi mají strávit dva roky, respektive rok a osm měsíců. Zbylí dva obvinění odešli s podmínečnými tresty.

Reklama

Výběr článků

Načítám