Hlavní obsah

Dvanáctiletá ruská školačka a její přítel zavraždili a snědli muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šokující případ kanibalismu, v němž hlavní roli hraje 12letá školačka a její 22letý přítel, řeší ruská policie v petrohradské oblasti. Dívka jménem Valerie spolu s přítelem Arkadijem Zverevem zavraždili a snědli muže, od něhož si pronajali byt, napsal v pátek server listu Daily Mail.

Foto: Sergei Karpukhin, Reuters

Ruští policisté. Ilustrační foto

Článek

„Lidské srdce je příliš sladké, ale mozek je mnohem chutnější,“ vyprávěla školačka detektivům během rekonstrukce vraždy. A podrobně popisovala, jak a kterou pánev použila, když připravovala jednotlivé části těla.

Vše začalo tím, když 21letý mladík Alexandr Popovič nechal ve svém bytě v obci Novinka u Petrohradu pár bydlet. Valerie s Arkadijem mu dlužili za nájemné, a když je Popovič upomínal, došlo k hádce. Dvojice se pak rozhodla Popoviče zabít. Počkali si, až usne a potom ho ubodali.

Valerie vyšetřovatelům přiznala, že se na vraždě podílela, Arkadij u výslechu tvrdil, že to byla právě školačka, kdo bodl jako první. Dívka policistům naturalisticky popisovala, jak své oběti rozřízla břicho, protože „vždy chtěla vidět, co tam uvnitř je“, uvedla zpravodajská agentura 47news.ru s odkazem na vyšetřovatele.

Při výslechu přesně popsala, jak odřezala maso z mužova hrudníku, které později usmažila. Její přítel tělo oběti rozsekal sekerou.

Prý jen plnil příkazy

Zverev se přiznal, že se na vraždě podílel, ale při výslechu tvrdil, že jen plnil příkazy své přítelkyně. Pak prý šel spát, ale „Valerie zůstala vzhůru, aby se dívala na mrtvolu“.

Ráno prý zapnul kamna, ale začalo hořet. Snažili se uprchnout oknen, ale sousedi zavolali policii a ta je zadržela. Vzápětí byl odhalen masakr.

Zverev má být obviněn z vraždy a hanobení mrtvoly a také z trestných činů souvisejících se sexuálním zneužitím nezletilé.

Dívka potrestaná nebude vzhledem ke svému věku. Byla ovšem umístěna do detenčního ústavu.

Valerie není první velmi mladá dívka, s níž měl Arkadij Zverev vztah. Před ní to byla Olga Semiboková. Bylo jí 15 let, když Zvereva poznala a utekla s ním. Tři roky o ní rodina nevěděla, před dvěma měsíci zemřela po pádu z okna. Její rodina nyní tvrdí, že případ nebyl řádně vyšetřen a žádá, aby se ve světle současného vyšetřování obou kanibalů opět otevřel.

Reklama

Výběr článků

Načítám