Hlavní obsah

Ve Španělsku zadrželi při razii Čecha kvůli podezření z prodeje drog

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madrid
Aktualizováno

Český občan byl mezi čtveřicí lidí zadržených při páteční razii v baru ve městě Benidorm u letoviska Alicante. Podle policie tam prodávali kokain a prostředky na erekci. Při policejní akci se drogy podařilo zabavit.

Foto: Profimedia.cz

Vůz španělské policie

Článek

„Národní policie zadržela čtyři členy gangu, který údajně distribuoval drogy. Údajní dealeři provozovali bar v centru Benidormu, kde zakázané látky ukrývali. Zadrženi byli tři muži a jedna žena ve věku od 32 do 51 let. Pocházejí z České republiky, Velké Británie, Nizozemska a Španělska,“ sdělila policie podle britského bulváru The Daily Star.

K pátečnímu zásahu policie dodala: „Prohlídka po policejní razii vedla k zabavení 64 dávek kokainu připravených k prodeji, 6000 eur v hotovosti a asi 400 pilulek na léčení poruch erekce.“

Bar v oblasti přezdívané Malá Anglie podezřelí často využívali podle vyšetřovatelů ke svým nelegálním aktivitám. Zájemci o drogy nemuseli do baru ani chodit – měl okéno do ulice.

„Španělští policisté z protidrogové jednotky potvrdili, že český občan byl během razie zadržen, ale už byl propuštěn a nebylo proti němu vzneseno žádné obvinění,” uvedla mluvčí diplomacie Irena Valentová.

Reklama

Výběr článků

Načítám