Hlavní obsah

Královská rodina zveřejnila oficiální snímky z Harryho svatby

– Londýn

Britská královská rodina zveřejnila v pondělí oficiální fotografie ze sobotní svatby prince Harryho a americké herečky Meghan Markleové. Snímky pořídil fotograf celebrit a módy Alexi Lubomirski v zeleném pokoji hradu Windsor, kde se obřad konal.

Foto: Handout, Reuters

Princ Harry s manželkou Meghan a nejbližší rodinou. Zleva vpředu královna Alžběta s manželem, za nimi princ Charles s Camillou, zprava matka nevěsty, princ William a Kate

Článek

Princ Harry a jeho novomanželka, kteří ve svatební den získali titul vévoda a vévodkyně ze Sussexu, zároveň na Twitteru poděkovali všem, kdo se oslav zúčastnili.

Foto: Alexi Lubomirski, ČTK/AP

Princ Harry s manželkou Meghan s družičkami a chlapci v roli družby.

Obřad v kapli svatého Jiří podle britského tisku dokumentovalo 22 fotografů z různých světových médií. Jeden z nich, Danny Lawson, který fotí například pro americký deník The New York Times, britskému tisku řekl, že byl na místě už pět hodin před svatbou, aby si nachystal potřebné vybavení.

Foto: Alexi Lubomirski, ČTK/AP

Oficiální fotografie ze svatby prince Harryho s Meghan

Svatební obřad sledovaly milióny lidí po celém světě u televizních obrazovek nebo přes internet. Na svatbu bylo pozváno 600 hostů a stála podle odhadu asi 500 miliónů korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám