Hlavní obsah

Azylant v německém aquaparku obtěžoval Češky, musela zasahovat policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Waldmünchen

Německá policie v pátek zadržela 45letého žadatele o azyl, který údajně v aquaparku v bavorském pohraničním městečku Waldmünchen obtěžoval dvě návštěvnice z Česka. Informoval o tom server deníku Wochenblatt. Cizinci na místě zakázali vstup do zařízení, policie jej vyšetřuje kvůli podezření ze sexuálního obtěžování.

Foto: Miroslav Sova, Právo

Ilustrační foto

Článek

Ženy z Česka azylant obtěžoval v aquaparku Aquafit Erlebnisbad ve Waldmünchenu, který leží asi patnáct kilometrů jihozápadně od Domažlic.

Podle policie byl muž neodbytný, k Češkám se tiskl v solankové lázni a nepřestal ani poté, co ho ženy vyzvaly, aby toho nechal. Jedné z nich podle serveru Wochenblatt následně přeložil nohu přes nohu. Ženy pak informovaly plavčíka, který zavolal policii.

Strážníky po příjezdu oslovil další návštěvník aquaparku - dvanáctiletý chlapec -, který jim oznámil, že jej stejný muž krátce předtím osahával v horní části těla.

Podle serveru Wochenblatt byl muž zaměstnancům aquaparku podezřelý již dříve, nezaregistrovali ale, že by někomu něco udělal. Případné další oběti obtěžování policie vyzvala, aby se přihlásily.

Reklama

Výběr článků

Načítám