Hlavní obsah

Běžec v Londýně srazil chodkyni pod autobus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Britská policie pátrá po muži, který minulý týden v pátek na mostě v Londýně srazil ženu na chodníku tak, že upadla na silnici. Autobus, který právě projížděl kolem, ji nesrazil jen díky duchapřítomnému řidiči, který strhl řízení na stranu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Běžec srazil chodkyni pod autobusVideo: AP

 
Článek

Incident se udál na mostě Putney Bridge v jihozápadní části metropole a zachytila ho bezpečnostní kamera. Záznam zveřejněný policií ukazuje muže v šedém triku a s kšiltovkou, jak běží po chodníku podél silnice. Nejprve mine muže, který kráčí proti němu, a následně vrazí do ženy, která ho míjí o chvíli později.

Záznam naznačuje, že mohlo jít o úmysl. Zatímco žena šla rovně, běžec se ze svého směru v poslední chvíli mírně vychýlil a vrazil do ní z boku tak, že upadla na okraj chodníku. Jen o vteřinu později ji minul autobus, jehož řidič duchapřítomně strhl volant na stranu.

Policie k tomu uvedla, že běžec ženu vystavil „extrémnímu nebezpečí“ a ohrozil ji na zdraví a možná i na životě.

Autobus podle sdělení vyšetřovatelů následně zastavil a cestující ženě pomohli vstát.

Muž, který ji srazil, údajně běžel nazpět o čtvrt hodiny později. Sražená žena ho oslovila, ale on nereagoval a odběhl pryč.

Policie žádá svědky, aby se přihlásili.

Reklama

Výběr článků

Načítám