Hlavní obsah

Tříčlenná rodina ze Slovenska si objednala pohřeb, mrtvoly pak objevili v bytě

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava
Aktualizováno

Ke společnému odchodu ze světa se pravděpodobně rozhodla tříčlenná rodina ze slovenského města Veľký Meder. Televize Joj uvedla, že rodina si objednala vlastní pohřeb, ale nezanechala žádný dopis na rozloučenou. Podle zatím nepotvrzených informací byla rodina zadlužena a hrozila jí exekuce.

V bytě našli těla tří členů jedné rodiny i psaVideo: TV Markíza

 
Článek

Příbuzní se od soboty nemohli rodině dovolat, a proto zavolali policii. Hasiči a policisté vnikli do bytu, v němž našli v pondělí mrtvoly 60letého Michala, 56leté Kataríny a 33letého Juraje.

Podle slovenských médií byl otec oběšený na dveřích do ložnice, matka ležela bez známek života v pokoji a syn ve druhém pokoji. V bytě byl také mrtvý pes. Policie zahájila trestní řízení pro obzvlášť závažný zločin vraždy.

„Tři těla budou podrobena pitvě, aby bylo možné zjistit příčinu úmrtí,“ uvedla trnavská policejní mluvčí Martina Kredatusová. Lékař předběžně určil jako příčinu smrti selhání srdeční činnosti.

Sousedé v domě jsou v šoku. Rodina byla podle nich nekonfliktní a její členové nebyli v žádné sektě. V sobotu se však v bytě konal večírek, což podle sousedů nebylo obvyklé.

Reklama

Výběr článků

Načítám