Hlavní obsah

Záhadná smrt indické rodiny: deset členů viselo doma s páskou přes oči na oprátce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indická policie vyšetřuje případ rodiny, jejíž členové byli v neděli nalezeni mrtví ve svém domě v Novém Dillí. Deset členů viselo s páskou přes oči na oprátce a jedna žena ležela na podlaze. Policisté zjišťují, zda šlo o hromadnou sebevraždu, nebo zda rodinu někdo zavraždil, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Policie vyšetřuje záhadné úmrtí 11 členů rodiny.

Článek

Těla čtyř mužů, čtyř žen a tří dívek byla nalezena na nádvoří domu, v němž rodina podle indických médií bydlela už více než 20 let. Kromě 57leté ženy, která ležela na podlaze, viseli všichni s páskou přes oči na oprátce.

Foto: Profimedia.cz

V domě byla nalezena těla čtyř mužů, čtyř žen a tří dívek.

Policie nyní prošetřuje, zda šlo o hromadnou sebevraždu, či zda rodinu někdo zabil. Policista Vineet Kumar uvedl, že v domě nebyl nalezen žádný dopis na rozloučenou, ale ani známky násilného vniknutí do domu.

Foto: Profimedia.cz

Příbuzní truchlí nad smrtí zemřelé rodiny.

Zemřelé našel jeden ze sousedů, který s rodinou udržoval blízký vztah. Ten je podle Daily Mailu přesvědčený, že se o sebevraždu v žádném případě nejednalo. Den před tragickou událostí prý s jedním z členů rodiny mluvil a ten údajně neprojevoval žádné známky stresu.

Reklama

Výběr článků

Načítám