Hlavní obsah

V Indii se zřítil hotel, nejméně 10 mrtvých

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ve městě Indaur ve středoindickém státě Madhjapradéš se zřítil malý hotel, zahynulo podle posledních zpráv nejméně 10 lidí. Informuje o tom agentura AP s odvoláním na policii a také místní média. Zchátralá budova zřejmě spadla poté, co do ní narazilo auto.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Indii se zřítil hotel, nejméně 10 mrtvýchVideo: Reuters

 
Článek

Budova se podle dostupných informací zřítila v sobotu kolem půl desáté večer. Web Times of India uvedl, že šlo o čtyřpodlažní dům.

Hotel stál v oblasti, kde je rušná autobusová stanice a restaurace, kde bylo plno zákazníků. Záchranářům se během noci podařilo ze sutin vyprostit 10 lidí.

Podle posledních zpráv 10 lidí zemřelo a tři jsou zranění, dalších až pět lidí však ještě může být ještě v troskách.

Foto: Reuters Tv, Reuters

Trosky zříceného hotelu v indickém městě Indaur

Vyšetřovatelé nyní zjišťují, proč se hotel zhroutil. Web Times of India uvedl, že se budova zřítila poté, co do její přední části nabouralo auto.

Pády budov nejsou v Indii ničím výjimečným, protože stavební firmy šetří na nákladech. Používají nekvalitní materiály a stavby vícepodlažních budov nemají řádný stavební dozor. Loni v srpnu zemřelo 33 lidí při zřícení čtyřpatrového domu v centru indické finanční metropole Bombaje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám