Hlavní obsah

Střelba v Manchesteru si vyžádala jednoho mrtvého, další člověk je v kritickém stavu

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V anglickém Manchesteru došlo v neděli po půlnoci ke střelbě. Zemřel při ní 36letý muž a další 21letý je ve vážném stavu, uvedl s odvoláním na policii server BBC.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Manchesteru se stříleloVideo: Reuters

 
Článek

Ke střelbě došlo zřejmě během pouličního večírku na parkovišti. Policisté případ nadále vyšetřují, zatím nejsou známy okolnosti útoku.

„Policie si je vědoma incidentu, který se odehrál kolem jedné hodiny v noci, po kterém byli v nemocnici přijati dva muži se střelnými zraněními,“ uvedli policisté v prohlášení. „Navzdory rychlému zásahu lékařů podlehl 36letý muž svým zraněním a 21letý muž zůstává i nadále ve stavu ohrožení života.“

Strážníci dodali, že ve čtvrti Moss Side, kde ke střelbě došlo, byly posíleny hlídky. Další informace policie slíbila poskytnout po řádném prošetření.

V anglickém Readingu došlo zase v sobotu k útoku nožem, při kterém zemřeli tři lidé a další tři byli zraněni. Policie už v souvislosti s incidentem zadržela 25letého muže.

Po útoku nožem v Readingu byl zadržen 25letý muž

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám