Hlavní obsah

Slovenský policista údajně donutil ženu k orálnímu sexu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Slovenský policista údajně donutil k orálnímu sexu ženu, která přišla na bratislavský okrsek ve čtvrti Petržalka nahlásit, že se stala obětí trestního činu. Jak uvedla televize TA3, případ se měl stát loni v průběhu jejího výslechu.

Článek

Přítel údajné oběti byl v tom čase zadržovaný v cele a policisté se mu měli posmívat, že si s jeho přítelkyní užijí. Podle policejního prezidenta Jána Packy případ prošetřují kompetentní orgány a žena by neměla mít žádné obavy z toho, že by lidé, kteří by ji něco udělali, nebyli postiženi, pokud se to opravdu stalo. Údajným incidentem by se měla zabývat také inspekce ministerstva vnitra. Mluvčí resortu Erik Tomáš připustil, že inspekce se aktuálně zabývá podobným případem.

Loni v květnu bylo v Maďarsku obviněno pět policistů, kteří měli při silniční kontrole znásilnit 21letou Zsanetu z Budapešti. "Zastavili mě v noci a přinutili k orálnímu sexu a znásilnili," uvedla ve své výpovědi. Jak sdělila dívka, policisté ji zastavili a požadovali zaplatit pokutu, protože neměla zapnuté bezpečnostní pásy.

Vzali jí doklady a přinutili ji sednout do policejního auta s tím, že ji odvezou na test, zda nepila alkohol. "Zastavili v odlehlé uličce a navrhli mi, že místo peněz můžu zaplatit jiným způsobem. Jeden mě držel hlavu a nutil mě k orálnímu sexu a druhý mě znásilnil," uvedla Zsaneta.

Policisté poté odvezli dívku zpátky k jejímu automobilu. "Jeden z nich mě doprovodil až domů a vyhrožoval mi, že pokud něco prozradím, budu litovat," dodala. Policisté vinu vytrvale popírají. Policie případ vyšetřovala, ale důkazy, že dívka mluvila pravdu, se nenašly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám