Hlavní obsah

Ruský miliardář Mělnikov, jeho žena a dvě malé děti byli ubodáni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nižnij Novgorod
Aktualizováno

Ruský miliardář Vasilij Mělnikov (43), který vlastnil velkou společnost s farmaceutickým a drogistickým zbožím Medstom, byl ve středu ráno podle televize Nexta ubodán, stejně jako jeho manželka (41) a dvě malé děti v jejich bytě v Nižním Novgorodu. Zprávu následně potvrdil ruský server AIF NN a ruský telegramový kanál Ni Maš.

Foto: Medstom

Ruský podnikatel Vasilij Mělnikov

Článek

Zavražděným dětem byly čtyři a deset let. Podle Nexty probíhá stále vyšetřování vraždy, vyloučena prý není ani vražda na objednávku.

„Vrazi neušetřili ani děti,“ napsal na svém webu populární list Komsomolskaja pravda, podle kterého informace o zločinu potvrdila prokuratura.

Mrtvá těla podle serveru Fedpress.ru objevila chůva, když ráno dorazila do luxusního bytu v historickém centru Nižního Novgorodu. Na tělech všech obětí byla zranění způsobená nožem.

Na sociálních sítích se mezitím vynořily spekulace o nájemné vraždě movitého podnikatele, anebo naopak, že hlavním podezřelým je sám podnikatel, údajně trpící sebevražednými sklony, který prý nejprve zabil své blízké a pak i sebe.

Získat oficiální potvrzení, či vyvrácení těchto informací není možné, poznamenal Fedpress. Nicméně oblastní správa ministerstva vnitra uvedla, že nikdo ze zabitých nikdy neohlásil žádné násilí či pokusy o něj v rodině, která se těšila dobré pověsti.

Server dodal, že v předvečer vyvraždění Mělnikovových začal ve městě soud kvůli vyvraždění jiné rodiny, páru seniorů s dospělou dcerou a jejím šestiletým synem, ze které je obžalován šestadvacetiletý migrant z Uzbekistánu.

Mělnikovova firma Medstom se sídlem v Nižním Novgorodu je součástí velkoobchodu a sdružení obchodníků s farmaceutickým a drogistickým zbožím.

Dodává mimo jiné farmaceutické potřeby pro lékařské laboratoře v nemocnicích a na soukromých klinikách. Tento byznys přinesl Mělnikovovi jmění v řádu miliard dolarů.

Reklama

Výběr článků

Načítám