Hlavní obsah

Policie v Arkansasu zabila v přestřelce 107letého muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v americkém státě Arkansasu zabili v sobotu při přestřelce stosedmiletého muže jménem Monroe Isadore. Stařec ve městě Pine Bluff napadl dva lidi a po příjezdu jednotky na policisty střílel. Podle arkansaské pobočky televize CBS to uvedla místní policie.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační snímek

Článek

Incident nastal v sobotu večer poté, co policisté přijeli na místo po zprávě o rušení pořádku v jednom domě. Po příjezdu zjistili, že muž napadl dva lidi. Isadore na policisty namířil pistoli a poté se zabarikádoval v ložnici. Když se tam policisté přiblížili, vystřelil po nich.

Policisté nato povolali posily a zásahový tým SWAT. Jednání se zabarikádovaným mužem podle policie nikam nevedla. SWAT pak do místnosti začal venkovním oknem vpouštět slzný plyn a Isadore na to odpověděl střelbou. Když krátce poté jiní členové týmu prolomili dveře, Isadore na ně začal střílet. Tým palbu opětoval a muže usmrtil, vylíčila policie incident.

Reklama

Výběr článků

Načítám