Hlavní obsah

Na severu Itálie řádí sekta Satanovy bestie

Právo, DPA, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Několik mladých lidí zavraždili krajně zavrženíhodným způsobem příslušníci sekty "Satanovy bestie", která se rekrutuje z okolí severoitalského Milána. Podle místního tisku se jejími oběťmi stal i mladý milenecký pár, který údajně sám k sektě patřil.

Foto: Tomáš Vítámvás

ZEKATEL CUP 2015, turnaj ve šprtci

Článek

V lednu 1998 se šestnáctiletá dívka a její o tři roky starší partner zúčastnili jistého rituálu zvaného "černá mše" na odlehlém místě v lese. Když dvojice spatřila vykopaný hrob, pochopila, že je určen pro ni, načež ji ostatní přítomní umlátili kladivy k smrti.

"Dívku jsme zabili proto, že pro nás ztělesňovala Matku boží," přiznal jeden z členů sekty, kterého policie společně s dvěma dalšími podezřelými zatkla.

Vyšetřovatelé tvrdí, že obětí řádění satanistů se stal přinejmenším jeden další člověk. Není přitom vyloučeno, že sekta má na svědomí i životy dalších lidí, jejichž smrt byla dosud považována ze nehody.

Podle expertů působí v Itálii dva až pět tisíc příslušníků nejrůznějších sekt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám