Hlavní obsah

Mladou dívku utopil bezzubý krokodýl

Novinky, tcs

Tragická událost postihla indonéskou vesnici v provincii Jižní Kalimantan. Tamní sedmnáctiletá dívka zemřela po útoku mohutného krokodýla. Podobné útoky nejsou ničím výjimečným, jenže v tomto případě šlo o staré či nemocné zvíře, které nemělo zuby. Mladou dívku proto utopilo, ale neroztrhalo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Indonésii chytili krokodýla, který zabil 17letou dívkuVideo: Newsflare, AP

 
Článek

V neděli 10. května se sedmnáctiletá Devi Binti Sulaimanová šla se svými přáteli vykoupat do řeky Sebamban. V tom se dle svědectví ostatních vynořil z vody krokodýl a svými mohutnými čelistmi dívku stáhl pod hladinu.

Stovky vesničanů okamžitě začaly prohledávat řeku, dívčino tělo však našly až po pěti hodinách zhruba sto metrů od místa, kde k útoku došlo. K údivu všech pátrajících nebylo tělo roztrhané, jak tomu v těchto případech bývá. Dívka byla převezena do nemocnice, tam ji však lékaři mohli pouze prohlásit za mrtvou.

Výzva pro všechny, kdo mají pro strach uděláno: Sundejte z krokodýla pneumatiku

Koktejl

Proč tomu tak bylo, zjistili vesničané a policisté o pět dní později, kdy se jim povedlo zvíře odchytit. Krokodýlovi kvůli staří či nemoci chyběly prakticky všechny zuby. „Není divu, že tělo dívky bylo netknuté,“ uvedl policejní komisař Apri, který případ vyšetřoval.

Zvíře zkrátka stále jednalo dle svých instinktů, krokodýli své oběti topením zabíjí. Tento krokodýl však svou oběť nejspíš pustil, když zjistil, že bez zubů se nenažere.

Pro dívku už v tu chvíli bylo bohužel pozdě. Pitva potvrdila utopení jako příčinu smrti.

Krokodýl, který byl odchycen živý, byl předán ochranářům a bude převezen na bezpečné místo, kde bude moci dožít.

Reklama

Výběr článků

Načítám