Hlavní obsah

Poslanec Hamásu vyzval k dobytí Říma i východní Evropy

Novinky, fia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

GAZA

Poslanec palestinského parlamentu za radikální stranu Hamás Júnis Al-Astal minulý týden v tradičním pátečním kázání vyzval muslimy k vojenskému podrobení Říma, obou Amerik i východní Evropy. Jeho poselství odvysílala televizní stanice Al-Aksá.

Článek

"Velmi brzy, dá-li Bůh, bude dobyt Řím, stejně jako byla dobyta Konstantinopole, jak předpověděl náš Prorok Muhammad,“ káže na záznamu Al-Astal a pokračuje: "Dnes je Řím hlavním městem katolíků či křižáků, kteří vyhlásili nepřátelství islámu a nasadili do Palestiny bratry opic a prasat, aby zabránili islámu v novém probuzení.“

Poslancovy válečné vize však nekončí pouze Římem, podle něj má porobené italské hlavní město posloužit jako výchozí pozice k dalším dobyvačným výpravám, které mají rozšířit islám po celém kontinentu včetně východní Evropy a poté se obrátit k oběma Amerikám.

"Věřím, že naše děti a vnoučata zdědí náš džihád a naše oběti a dá-li Bůh, vzejdou z nich velitelé těchto výbojů,“ doufá Al-Astal a přináší také návod, jak toho dosáhnout.

"Dnes vštěpujeme toto dobré poselství do jejich duší skrze mešity a Korán a dějiny našich proroků, jejich souputníků a velkých vůdců. Připravujeme je na poslání záchrany lidstva před pekelným ohněm, na pokraji kterého stojí,“ pronesl Al-Astal.

Reklama

Výběr článků

Načítám