Hlavní obsah

Dva teenageři zaútočili v Jeruzalémě noži, policisté je zabili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeruzalém

Dva palestinští mladíci zaútočili ve čtvrtek noži ve Starém Městě v Jeruzalémě u Řetězové brány na třicetiletého policistu a pobodali ho. Další policisté po útočnících okamžitě začali střílet a zneškodnili je, uvedl list The Jerusalem Post. Jejich útok zachytila bezpečnostní kamera.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Následky útoku mladých Palestinců na izraelské policistyVideo: Reuters

 
Článek

Jakmile Palestinci zaútočili u Řetězové brány známé taky jako Davidova na policistu, okamžitě zasáhli jeho kolegové. Jeden z útočníků zemřel na místě činu, další podlehl svým zraněním ve čtvrtek večer v nemocnici, kam byl převezen.

Zdravotníci museli ošetřit i pobodaného policistu, který utrpěl lehčí zranění. „Pobodaná oběť byla na místě ošetřena kvůli bodnému zranění na horní části těla a převezena při plném vědomí do nemocnice k dalšímu ošetření,“ uvedl zdravotník Dov Maisel, který na místě zasahoval a je současně viceprezidentem záchranky.

Policie potvrdila, že oba útočníci byli nezletilí, více podrobností k nim však podle listu The Jerusalem Post neuvedla. Dodala, že zraněn na noze byl i kolemjdoucí. Místo je rušné, často tudy procházejí Židé do Starého Města.

Foto: Ammar Awad, Reuters

Izraelští policisté u místa útoku v jeruzalémském Starém městě

Reklama

Výběr článků

Načítám