Hlavní obsah

Slavného moderátora Davida Lettermana vydírali kvůli sexu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Moderátor známé americké televizní talk show David Letterman ve čtvrtek ve svém pořadu uvedl, že se stal obětí vydírání. Měl zaplatit dva miliony dolarů za to, že nebudou zveřejněny jeho milostné aféry s kolegyněmi ze zaměstnání.

Foto: Late Show with David Letterman" show in New York, September 21, 2009. REUTERS/, Reuters

Barack Obama se směje v talk show Davida Lettermana

Článek

Slavný komik, v jehož pořadu The Late Show vysílaném americkou televizí CBS se mimo jiné minulý týden objevil prezident Spojených států Barack Obama, sexuální poměr s ženami přiznal.

Vydírání oznámil Letterman úřadu okresního prokurátora na Manhattanu, který zahájil vyšetřování, jež údajně ve čtvrtek vedlo k zatčení blíže neupřesněné osoby. Nicméně stanice MSNBC později informovala, že zatčeným je  Robert J. Halderman, který pracoval pro publicistickou krimi-show "48 Hours", který byl součástí týmu navrženého za prestižní ceny Emmy.

Letterman prý v rámci vyšetřování podepsal falešný šek na dva miliony dolarů pro zmíněného podezřelého, o němž nebyly poskytnuty žádné bližší podrobnosti.

Letterman střeží své soukromí

Letterman, který se v březnu oženil se svou dlouholetou přítelkyní a matkou svého šestiletého syna Reginou Laskovou, si pečlivě střeží soukromí a nechává se jen výjimečně fotografovat s rodinou. Zveřejnění detailů o aférách by pro něj bylo podle jeho slov nepříjemné.

Late Show moderuje Letterman od roku 1993, přičemž vždy zůstával ve stínu Jaye Lena a jeho The Tonight Show v televizi MSNBC. Po květnovém odchodu Lena z uvedeného pořadu se propracoval na samý vrchol sledovanosti. Pořad je formátovým předobrazem v Česku vysílaného pořadu Uvolněte se prosím.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám