Hlavní obsah

Princ Harry a Meghan spolu budou tvořit pro Netflix

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský princ Harry a jeho americká manželka Meghan podepsali několikaletou smlouvu se streamovací službou Netlix, pro kterou budou tvořit různé typy pořadů. Pár, který se spolu se synem před půl rokem přestěhoval do Kalifornie, bude tvořit dokumentární filmy a seriály, celovečerní filmy či pořady pro děti.

Foto: Profimedia.cz

Harry a Meghan se na práci pro Netflix těší

Článek

"Soustředíme se na vytváření obsahu, který informuje, ale i dává naději," uvedli Harry a Meghan v prohlášení. "Tvorba inspirujících rodinných pořadů je důležitá i pro nás coby nové rodiče."

"Jsme neuvěřitelně hrdí, že si vybrali Netflix jako svůj kreativní domov, a jsme nadšení, že s nimi budeme vyprávět příběhy, které mohou pomoci budovat povědomí a zvyšovat pochopení pro publikum," sdělil v prohlášení Ted Sarandos, obsahový ředitel Netflixu.

Princ Harry a Meghan se distancovali od knihy o jejich životě

Koktejl

Zkušenosti nemají

Podle deníku The New York Times není jasné, jaký honorář bude pár za činnost pro Netflix pobírat. Podotýká však, že s tvorbou nových pořadů nemají ani jeden předchozí zkušenosti.

Bývalá herečka Meghan a Harry, který je druhým synem následníka britského trůnu prince Charlese, v lednu oznámili, že se zříkají svých oficiálních povinností a že budou usilovat o finanční nezávislost. Krok spustil nejvážnější krizi v britské královské rodině od smrti Harryho matky, princezny Diany, při autonehodě v roce 1997.

Harry a Meghan se mění na Johna Lennona a Yoko Ono, tvrdí expertka

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám