Hlavní obsah

Pojďte se mnou, chcete-li žít, vyzval po terminátorovsku k očkování Schwarzenegger

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Herec Arnold Schwarzenegger byl ve středu mezi prvními obyvateli Kalifornie ve věku nad 65 let, kteří dostali první ze dvou dávek vakcíny proti koronaviru. Jel na losangeleský stadión baseballového týmu Dodgers, kde se očkuje. Na svém twitterovém účtu zveřejnil záběry z očkování a vyzval ostatní, aby ho následovali, chtějí-li žít.

Foto: Profimedia.cz

Arnold Schwarzenegger při očkování

Článek

„V pořádku, dostal jsem vakcínu a doporučil bych ji každému a všem,“ řekl 73letý herec, který byl očkován přímo ve svém autě.

„Dnešek byl dobrý. Nikdy jsem nebyl šťastnější, že jsem čekal ve frontě. Pokud máte nárok (na očkování), připojte se ke mně a přihlaste se, abyste dostali očkování. Pojď se mnou, jestli chceš žít!“ uvedl třiasedmdesátiletý Schwarzenegger, přičemž použil hlášku z filmů o Terminátorovi.

Herec je známý tím, že vyzývá k dodržování všech hygienických pravidel. Opakovaně nabádal své příznivce, aby nosili roušky, dokonce prodával své vlastní s heslem Budeme zpátky. Přispíval i charitativním organizacím, které pomáhají těm nejvíce postiženým koronavirem.

Schwarzenegger byl podle svého mluvčího Daniela Ketchella překvapen, kolik lidí se přijelo nechat očkovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám