Hlavní obsah

Otec znásilnil svého půlročního syna a nakazil ho virem HIV

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vlastního teprve šestiměsíčního syna v březnu znásilnil a nakazil virem HIV devětadvacetiletý muž ze Silvertonu v Ohiu. Policisté, kteří muže v pátek zatkli, tvrdí, že obviněný Lenny Love v době zločinu věděl, že je HIV pozitivní. Informoval o tom server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Napadení zdravé tkáně virem HIV

Článek

Američan byl kromě znásilnění obviněn ještě z držení marihuany. K oběma činům se policistům přiznal. Násilník je držen u soudního dvora v Hamilton County v Ohiu, kde čeká na proces.

Muž nakazil ženu a ráno se jí přiznal

Policisté z města Clarksville v Tennessee zase v současné době pátrají po osmadvacetiletém muži, který v květnu vědomě nakazil virem HIV ženu, s níž se seznámil na internetu.

Joseph Daundrey Thomas se k činu ženě přiznal hned následující den s tím, že to samé už udělal dříve a strávil kvůli tomu tři roky ve vězení.

HIV

 Virus HIV (z angl. Human Immunodeficiency Virus, virus lidské imunitní nedostatečnosti) způsobuje nemoc AIDS z anglického výrazu pro "syndrom získané imunitní nedostatečnosti".

Přenáší se zejména při sexuálním styku a krví. Běžný kontakt s nakaženou osobou nepředstavuje žádné riziko.

V USA se podobné zločiny trestají velmi přísně. Například ve státě Texas byl odsouzen muž na 45 let vězení za to, že vědomě nakazil virem HIV svého partnera. Obvinění znělo: napadení smrtící zbraní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám