Hlavní obsah

Nejstaršího syna Sylvestera Stalloneho našli mrtvého

Aktualizováno

V Hollywoodu v domě na Mulholland Terrace byl v pátek nalezen mrtev nejstarší syn amerického akčního herce Sylvestera Stalloneho Sage. Agentura Reuters odkázala na sdělení úřadů. Zatím nejsou známy příčiny úmrtí a případ se vyšetřuje. Sage Stallone pracoval podobně jako jeho otec jako herec a filmař.

Syn Sylvestera Stalloneho byl nalezen mrtvýVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Podle právníka Stalloneho George Braunsteina tělo šestatřicetiletého muže našla hospodyně u něj doma. Policie však tvrdí, že Stalloneho syna objevila, když prováděla "kontrolu zabezpečení" jeho domácnosti.

Americký magazín TMZ uvedl, že podle zdroje z místa nálezu těla se v domě našlo větší množství prázdných nádobek od léků. Server dodal, že nikde nebyl nalezen případný dopis na rozloučenou, nešlo tedy pravděpodobně o sebevraždu.

Proto se spekuluje o předávkování.

Byla nařízena pitva, která má proběhnout do 48 hodin.

Foto: Profimedia.cz

Syn Sylvestera Stalloneho Sage na fotografii z roku 2006

TMZ citoval i zástupkyni Sylvestera Stalloneho Michelle Begu, podle níž je herec smrtí syna „zničen a je zasažen zármutkem“.

Foto: Profimedia.cz

Vůz koronera před domem Sagea Stalloneho v Los Angeles

Sage Moonblood Stallone byl nejstarším ze Stalloneho dětí. S otcem si zahrál ve dvou filmech, pátém snímku filmové série o boxerovi Rockym Balboovi Rocky V (1990) a ve snímku Denní světlo z roku 1996.

Sylvester Stallone se v těchto dnech účastnil festivalu komiksu a příbuzných žánrů v americkém San Diegu. Braunstein uvedl, že podle jeho názoru je herec na cestě do Los Angeles.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám