Hlavní obsah

Kevin ze Sám doma chce, aby Trumpa vystřihli z filmu

Novinky, drk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Uživatelé sociálních sítí požadují po tvůrcích filmu Sám doma 2: Ztracen v New Yorku, aby vystřihli scénu s Donaldem Trumpem. Iniciativu podpořil i herec Macaulay Culkin, který ztvárnil hlavní roli Kevina.

Foto: Profimedia.cz

Donald Trump ve filmu Sám doma 2: Ztracen v New Yorku

Článek

Trump se ve filmu objeví jen na malý moment, v části filmu, která se odehrává v hotelu Plaza, jenž v době natáčení spadal pod jeho impérium.

Po násilném vniknutí Trumpových příznivců do budovy washingtonského Kapitolu, které se odehrálo minulý týden poté, co je Trump nabádal, aby ukázali svou sílu a bojovali, začali někteří uživatelé na Twitteru žádat tvůrce filmu, aby jeho „roli” vystřihli.

Někteří například navrhli, že by ho mohli nahradit 40letým Macaulayem Culkinem.

„Přesvědčila jsi mě,” (angl. Sold) zareagoval herec.

Snímek je pokračováním velmi úspěšné komedie z roku 1990, která je dodnes populární po celém světě, zejména v období Vánoc.

Režisér Chris Columbus minulý rok prozradil, že si Trump roli vynutil. „Jestli chcete natáčet v Plaze, tak musím být ve filmu,” cituje režisér dnešního amerického prezidenta.

Trump údajně trval na tom, aby mu bylo vidět do tváře. „Když jsme film poprvé promítali divákům, tak se stala hrozně zvláštní věc: Lidé začali tleskat, když se Trump objevil na plátně,” vzpomíná Columbus.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám