Hlavní obsah

Hororová scéna v Buenos Aires: Pitbull napadl dívku a nepouštěl ani po kopancích

Novinky, mso

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buenos Aires

Nepříjemným zážitkem a bojem o zdraví skončila zprvu běžná procházka sedmileté dívky Jasmíny s její matkou v argentinském Buenos Aires. Přímo na ulici totiž dítě napadl pitbull. Záběry z útoku psa zachytily pouliční kamery.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pitbul zaútočil v Buenos Aires na sedmiletou dívku, když šla s matkou po uliciVideo: LINE COMPULSORY, Reuters

 
Článek

Útok pitbulla trval několik minut, než se sousedům a kolemjdoucím podařilo dívku vysvobodit. Pitbull zakousnutý dívce do nohy odolal i mnoha kopancům.

Holčičce pes způsobil otevřenou zlomeninu, nohu se podařilo lékařům zachránit díky včasnému chirurgickému zákroku.

Žena si myslela, že návštěva už odešla, a vypustila dogu. Zvíře pokousalo dva muže

Krimi

„Je pod sedativy, má také problémy s kyčelním kloubem,“ citovala agentura Reuters tetu sedmileté dívky, rekonvalescence bude podle lékařů dlouhá.

„Neteř i švagrová potřebují psychologa, aby jim pomohl. Jasmína nechce jíst, je naštvaná a neustále pláče,“ dodala příbuzná.

Muž, který střelbou zahnal útočícího staforda, podle policie použil zbraň v krajní nouzi

Krimi

Členové rodiny uvedli, že pes běhal po ulici bez obojku i náhubku. Dokonce se jim podařilo najít i majitele, který pitbulla zanechal na poli. Uvedl, že měl záměr pitbulla prodat.

„Měl by se tomu postavit tváří v tvář a čelit spravedlnosti,“ dodala teta malé Jasmíny.

Reklama

Výběr článků

Načítám