Hlavní obsah

Herečce Jennifer Hudsonové zavraždili matku a bratra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHICAGO

Matka a bratr americké zpěvačky, oscarové herečky Jennifer Hudsonové byli v pátek nalezeni zastřelení v matčině domě v Chicagu. Oznámily to místní sdělovací prostředky, podle nichž byla dvojitá vražda zřejmě vyústěním domácího sporu. Policie pátrá po sedmiletém synovci Hudsonové, který z místa činu zmizel.

Článek

Úřad soudního lékaře oběti identifikoval jako sedmapadesátiletou Darnell Donnersonovou, matku Hudsonové a Jasona Hudsona, devětadvacetiletého bratra herečky.

Policisté upřesnili, že sousedé slyšeli v domě střelbu v ranních hodinách, ale těla byla objevena až v polovině odpoledne. Ležela v obývacím pokoji a v ložnici. Podle policie nic nenasvědčuje tomu, že by se někdo do domu dostal násilím.

"Pohřešované dítě bylo patrně uneseno z místa činu ... a mohlo by být ve společnosti Williama Balfoura, který je v souvislosti s dvojnásobnou vraždou vyšetřován," uvedla nejprve policie, aniž by upřesnila, kdo muž je. Místní média později informovala, že policie už podezřelého z vraždy zatkla. S kým by Hudsonové synovec William King mohl být, není jasné. Policie nicméně pátrá po bílém chevroletu.

Jennifer Hudsonová

Hudsonová (27) se proslavila jako jedna z finalistek třetí sezony televizní pěvecké soutěže American Idol v roce 2005. V následujícím roce jí byla nabídnuta role Effie Whiteové ve filmové adaptaci muzikálu Dreamgirls, ze niž dostala Oscara, Zlatý glóbus i britskou cenu BAFTA.

Loni se jako vůbec první americká zpěvačka tmavé pleti dostala na titulní stranu prestižního módního časopisu Vogue.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám